Manisa Futbol Kulübü’nün başarılı orta saha oyuncusu Onur Kolay, Cumartesi günü saat 13.30’da deplasmanda karşılaşacakları Sancaktepe FK maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Cumartesi günü deplasmanda ligin en iyi takımlarından birine karşı mücadele verecekleri söyleyen Kolay, “İlk yarının son maçına çıkıyoruz. Zor bir maç olacak. Güzel bir futbol oynayıp inşallah 3 puanla zorlu deplasmandan mutlu bir şekilde döneceğiz” diye konuştu.

“UZUN LİG MARATONUNDA BU TÜR KAZALAR OLABİLİR”

Geçtiğimiz hafta kendi sahalarında aldıkları İnegölspor maçıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Manisa Futbol Kulübü’nün başarılı orta saha oyuncusu Onur Kolay, “Uzun lig maratonunda bu tür kazalar olabiliyor. Bu yenilgiye kendi sahamızda almamız bizim üzüntümüzü ikiye katladı. Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Sancaktepe maçını kazanıp İnegölspor yenilgisini telafi edeceğiz. Taraftarlarımız bize her zaman inansınlar ve yanımızda olmaya devam etsinler. Manisa Futbol Kulübü, sezon sonunda şampiyonluk hedefine mutlaka ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

“TAKIM İÇİNDE MÜTHİŞ BİR BERABERLİK VAR”

Bu sezon ortaya koyduklarını başarılı performansın sırrının birlik ve beraberlik olduğunu ifade eden Onur Kolay, sözlerine şu şekilde tamamladı; “Ligde 16 haftalık periyotta 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldık. Bu önemli bir başarı grafiği. Ancak bizim için daha önemli olan sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek. Takım içinde müthiş bir birlik ve beraberlik var. Takım içindeki birlik ve beraberlik bizi sezon sonunda şampiyon yapacaktır.”