Akhisar Belediyesi tarafından 564.sü düzenlenen Çağlak Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival kapsamında Akhisar Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanında sahne alan Ünlü Rock Grubu Duman, binlerce hayranına en sevilen şarkılarını seslendirdi. Hınca hınç dolu olan alan da özellikle gençler, grup üyelerine sevgi selinde birbirleriyle yarıştı.

Konser öncesi sahneye çıkan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sahne alan Duman grubuna teşekkür ederek festivalin tüm coşkusu ile sürdüğünü Belediye olarak bu tarz organizasyonları büyüterek sürdüreceklerini ifade etti.

Gruba, günün anısına zeytin ve zeytinyağından oluşan şilt takdim eden Başkan Dutlulu, Akhisarlı SMA hastası Ebrar bebek için de destek istedi.

Nefes kesen konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Duman grubu, alanı dolduran binlerce genç hayranıyla  'Seni Kendime Sakladım', 'İçerim Ben Bu Akşam', 'Beni Yak' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Grup üyeleri konserin sonunda gitar penalarını seyircilere dağıttı. Daha sonra izleyicilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye gelen grup, bir şarkı daha seslendirerek hayranlarının coşkusunu ikiye katladı. Özkan ÇELİK

 

Editör: Onur Yılmaz