ATV'nin sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te izleyenleri şoke eden bir olay ele alındı. Programa başvuran 18 yaşındaki Nehir, kocasıyla annesinin kaçtığını ve kendisine şiddet uyguladıklarını iddia etti. Nehir, resmi nikahı olmayan 24 yaşındaki sevgilisi Selahattin ile ilişki yaşadığını ve birlikte bir bebekleri olduğunu belirtti.

Ancak genç kadın, kocasıyla annesinin kaçarak kendisine hakaretler ettiğini, hatta TikTok'ta birlikte öpüşürken çekilen videolarını gördüğünü ifade etti.

Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan detaylar ise şok etkisi yarattı. Nehir'in anlattıklarına göre, annesi ve kocası tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını belirtti. Hatta annesinin kendisini bıçakladığını, boynuna silah dayadığını iddia etti.

Müge Anlı'nın canlı yayında sorduğu sorular ve yaşananlar izleyicileri derinden etkiledi. Şirin isimli anne, kızının iddialarını reddederken, kızının iftiracı olduğunu söyledi.

Nehir, "Annem bana kendisi söyledi, 'Şahin'den bir aylık hamileyim ben' dedi" ifadesiyle Müge Anlı dahil herkesin ağzını açık bıraktı.

Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor? Mayıs 2024 Burç Yorumları: Bu Ay Yıldızlar Hangi Haberleri Getiriyor?

Aslında damadıyla kaçmadığını söyleyen Şirin Hanım evi terk etme nedeni olarak Savaş'ın kendisine gösterdiği şiddet olduğunu öne sürdü. Kızı ve eşi işe bu iddiaları yalanladı.

Kaynak: Haber Merkezi