Manisa’da bir sürücü Mimar Sinan Bulvarı üzerinde çim ve çiçekleri sulamakta olan tankere arkadan çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü yaşamını yitirdi.

Yunusemre İlçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde gece saat 23:35’de meydana gelen feci kaza Şehzadeler ilçesi Karaağaçlı mahallesinde oturan Hakan Gürol, 45 E 3419 plakalı otomobili ile çalıştığı kamyoncular kooperatifinden evine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki çimleri sulamakta olan su tankerine çarptı.

Şoförler Odası önünde meydana gelen kazada çarpmanın etkisiyle metal yığınına dönüşen otomobilde sıkışan 38 yaşındaki Hakan Gürol, olay yerine gelen İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince güçlükle çıkartılarak 112 ekiplerine teslim edildi. Gürol’a olay yerinde yapılan ilk tıbbi müdahalenin ardından Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırıldı.

Hakan Gürol, kaldırıldığı CBÜ Hafsa Sultan Hastanesinde doktorların tüm çabalarına karşın hayata döndürülemedi.

Meydana gelen kazayla ilgili şehir içi trafik ekipleri ve sorumlu karakol birimlerince gerekli soruşturma ise çok yönlü biçimde yapılıyor. Kaza nedeniyle trafik bir süreliğine durduruldu.

(Haber: Ahmet ÜNSAL)