31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Manisa’da siyaset kazanı kaynamaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü hedef alan Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’e cevap verdi.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün su fiyatlarıyla ilgili açıklamasının yanlış bilgiler içerdiğini öne sürmüştü. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper şu ifadeleri kullanmıştı: “Biz hiçbir yalana, iftiraya dahil olmadan seçim kampanyamızı tertemiz bir şekilde yürütüyoruz. Partimizin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek Manisalılara su ile ilgili fiyatları açıkladı. 2 ton su, 1 TL olacak. Sonrasındaki su kullanımlarında yüzde 30 indirime gidilecek.”

CHP'YE CEVAP GECİKMEDİ

Bu açıklamalara cevap veren MHP’li Tosuner, CHP’nin ülke gerçeklerinden bihaber olduklarını ileri sürerek “Son zamanlarda kimlerle DEM’lendiği belli olmayan, Genel Başkanlarının düğün evinin tefçisi, ölü evinin yasçısı olduğu, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ancak o büyük mirasa dahi ihanet içerisinde olan CHP’nin atanmış Manisa İl Başkanının MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e yönelik asılsız iddialarını hayretle takip etmekteyiz. 3 dönemdir Milliyetçi Hareket Partimizin üretken belediyeciliğini en güzel şekilde Manisa’mızda başarıyla sürdüren, bütçe disiplini, dev yatırımları, proje ve hizmetleriyle Manisalı hemşerilerimizin gönüllerinde, milletimizin nazarında kendisine müstesna bir yer bulan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza “Sözde belediye başkanları” diyen hadsizler, halkımızdan ne denli kopuk olduklarını, genel başkanları gibi ülke gerçeklerinden bihaber olduklarını alenen ilan etmişlerdir.” dedi.

2 TON SU 1 TL VAADİNE: KENDİ BELEDİYELERİNİZDE NEDEN YAPMIYORSUNUZ?

MHP İl Başkanı Tosuner, su fiyatları ile ilgili eleştirilere cevaben CHP’nin kendi belediyelerinde ‘Türkiye’nin en pahalı suyunu’ verdiklerini ifade etti. Tosuner, CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in “2 ton su 1 TL olacak” vaadine de yüklenerek, “Bu sözü CHP’li belediyelerden tutmaya başlayın da samimiyetinize inanalım.” şeklinde konuştu. Tosuner, “Sayın CHP’li İl Başkanı Kandil ile fazla iç içe olmalarından olsa gerek, Manisa’da su fiyatlarının pahalı olduğu yalanıyla kendilerini avutmakta ancak her ne hikmetse bu algılarının altını dolduramamaktadır. CHP İl Başkanı önde, Aday Zeyrek arkada dönüp dolaşıp su ücretlerine geliyorlar. Bu alçakça yalanlarına kendileri de inanıp, halkımızın da bu hezeyana inanmalarını bekliyorlar. Su fiyatlarının yüksekliğinden “DEM” vuranlar, kendi belediyelerinin en pahalı su sıralamasında ilk 3’te yer almalarından habersiz midir? Manisa’da 2 ton suyu 1 TL yapacağını iddia eden aday Zeyrek, buyurun ilk olarak CHP’li belediyelerden bu sözünüzü tutmaya başlayın da samimiyetinize inanalım.” dedi.

Avukat Feyza Altun 9 ay hapis cezasına çarptırıldı Avukat Feyza Altun 9 ay hapis cezasına çarptırıldı

“4. YENİLGİYİ TADACAKLAR”

Son olarak, CHP'nin taktiklerinin Manisa'nın ilerlemesini engelleyemeyeceğini ve Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı'nın ülkeyi ve Manisa'yı daha iyi bir geleceğe taşıyacağını ifade eden İl Başkanı Tosuner, “Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'in yaptığı açıklamalar çamur atma siyasetidir. Bu da tamamen çaresizlik ve siyasi çıkar peşinde koşmanın bir sonucudur. MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa halkının haklarını korumak ve şeffaf bir şekilde hizmet etmek için gece gündüz çalışmaktadır. ‘DEM’ci CHP’nin iftira dolu söylemleri, kendi partisinin başarısızlığını örtmek, terörle kol kolayken halkın dikkatini dağıtmak amacıyla yapılmıştır. Manisa halkı, gerçekleri görmekte ve bu tür algılara prim vermemektedir. Elle tutulur bir proje dahi açıklayamayan Aday Zeyrek’in popülist söylemleri, bağlı olduğu siyasi partinin çamur at izi alsın anlayışı, 31 Mart günü halk nazarında karşılık bulmayacak ve 4. kez yenilgiyi onlara tattıracaktır. CHP'nin çirkin taktikleri, Manisa'nın ilerlemesini engelleyemeyecek; Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, ülkemizi ve Manisa'mızı daha iyi bir geleceğe taşımaya devam edecektir. Herkes haddini bilmeli ve hizmetleriyle halkımızın karşısına çıkmalıdır.” ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

 

Kaynak: Haber Merkezi