Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi ikinci açık hava toplantısını Manisa’da gerçekleştirecek. Bilge lider Devlet Bahçeli, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda “Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin” temalı gerçekleşecek olan açık hava toplantısında Manisalılara seslenecek.

Gören Brezilya sanıyor! İşte Manisa’nın cennet noktası Gören Brezilya sanıyor! İşte Manisa’nın cennet noktası

MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, il başkanlığı olarak hazırlıkların son sürat devam ettiğini ifade ederek, “4 Şubat tarihinde Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi Manisa’mızda Cumhuriyet Meydanı’nda en güzel şekilde ağırlayacağız. Manisa halkını bu önemli açık hava toplantısına davet ediyoruz. ” diye konuştu.

Cumhur ittifakı ortağı MHP, Manisa’da Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli, Selendi, Sarıgöl, Kula, Turgutlu ve Alaşehir’de aday çıkarırken, diğer ilçelerde ise AK Parti’nin adayını destekleyecek.  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ı, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u tekrar aday gösterirken, Turgutlu’da Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan ve Alaşehir’de Belediye Başkan Adayı Necdet Türk’ü aday gösterdi.

Kaynak: Özkan ÇELİK