“ABD vatandaşlığı hayali ile gün sayan Parti'nin ilçe başkanına sesleniyorum” diyen MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik’i hedef alarak, “Şahsi ikballerini çocukları 21 yaşına geldiğinde ABD vatandaşı olabilmek üzerine kurgulayan Parti'nin ilçe başkanı Ahmet Çelik'in hezeyanlarına son kez cevap veriyorum.  HDP ile yanak yanağa vererek milli mensubiyeti ağır hasar alanlar kimlerdir? CHP, İP ve diğerleri bu karanlık kervana dahil olmadılar mı? HDP’ye bakanlık sözü veren mayası lekeli suretler kimlerdir? Görünürde altı parti bir masadadır, fakat masanın altı yılan çıyan kaynamaktadır. HDP, FETÖ, PKK, AB-ABD, Türk düşmanları bu masanın altında zehir imalatıyla meşgul olmaktadır.” ifadeleriyle sert açıklamalarda bulundu.

“ZİLLET İTTİFAKI’NIN MASKESİNİ DÜŞÜRECEĞİZ”

Manisa’nın hizmet bakımından başarılı bir şehir olduğunu ifade eden MHP’li Özten, “Zillet ittifakının maskesini düşüreceğiz, ipliğini pazara çıkaracağız, kalelerine teker teker girip bu partiye oy veren kardeşlerimize gerçekleri tüm çarpıcılığıyla anlatacağız, inanıyorum ki hepsini de ikna edeceğiz. Biz MHP'yiz, dedik mi yaparız. Hem insanımızı canımızdan aziz bilir, hem de yaptığımızı seve seve sahipleniriz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi sosyal donatı alanları, trafik ve vatandaşımızın gündelik hayatlarına yönelik başarılı çalışmalar yürütmektedir. Söz konusu belediye başkanlarımız müteaddid defalar 'en başarılı belediye başkanı' ödülüne layık görülmüş olup, aynı şevk ve heyecanla görevlerini sürdürmektedir. Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar, dilleri var hakkı hakikati konuşamazlar çünkü onlar gözleri kapalı olarak gece ve gündüz dolaşırlar.” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

İYİ Partili Ahmet Çelik, Manisa’da trafik sorunu olduğunu öne sürmüştü. MHP’li Şener Özten ise kendisine sert bir cevap vermişti.

MHP’li Özten’in cevabına karşılık açıklamalarda bulunan İYİ Partili Çelik, “Türkiye'nin her yerinde bu sorunlar oluyor diyerek Manisa’nın trafik sorununu normalleştirenlere soruyorum. Türkiye'nin birçok yerinde olan sosyal alanlar, basketbol, futbol sahaları neden Manisa'da yok. Veya kaç şehirde piknik alanları sınırlı olduğu için refüjlerde piknik yapılıyor. Yapmayın sayın başkan. Manisa ileri değil gün ve gün geri gidiyor. Kimsenin canı yansın istemiyoruz. Sonradan vatandaşın canı yandığında yapılanlar gideni geri getirmiyor.” diye konuşmuştu.

Editör: Onur Yılmaz