Milyonlarca çalışan asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı merak edip araştırıyor. Hükümet kanadı ara zamma kapıyı kapatıp zam yapılmayacağı açıkladı. Bakan Işıkhan’da geçtiğimiz günlerde “Asgari ücrete ek zam olmayacak” diyerek tartışmalara nokta koymuştu. Ancak kamuoyunda artan hayat pahalılığı ve derinleşen ekonomik kriz nedeniyle zam beklentisi hakim. Bugün ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Asgari ücretle muhatap olan insanların refah seviyesini yükseltmek, bu ülkede yaşayan her insanın asli görev olması lazım. Onun için buna benzer teklifler geldiği zaman biz gerekli katkıları sağlarız" dedi.  

Nissan Qashqai Fiyat Listesi: Güncel Temmuz Fiyatları! Nissan Qashqai Fiyat Listesi: Güncel Temmuz Fiyatları!

Ankara Kızılcahamam’da "Ülkü Ocakları İl Başkanlarına Yönelik Eğitim Programı’nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bahçeli, asgari ücret zammıyla ilgili de konuştu.

“Destekleriz”

“Asgari ücret artışı olur mu?” sorusuna , "Asgari ücretle muhatap olan insanların refah seviyesini yükseltmek, bu ülkede yaşayan her insanın asli görev olması lazım. Onun için buna benzer teklifler geldiği zaman biz gerekli katkıları sağlarız" dedi.    

Kaynak: İHA