Meteoroloji’nin bayramın 1. gününde Manisa tahmini yayınlanırken sağanak yağış ve sıcaklıkla ilgili uyarı geldi. İşte bayramda 3 günlük hava raporu…

Haftanın son, bayramın ilk gününe 10 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzü ile birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru çok bulutlu ve yer yer yağışla birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde Manisa genelinde bölgesel olarak gök gürültülü sağanak yağış geçişleri etkili olmaya devam ederken hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde.

Öğle saatleri sonrası 21 derece seviyelerinde ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra şehir genelinde gök gürültülü sağanak yağış yüzünü göstermeye devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru da termometreler 17 derece olarak ölçülürken sağanak yağışın etkisini kaybederken gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde yağış ara verirken hava sıcaklığı 13 derece seviyelerine geriliyor. Gece saatlerinde de termometreler 15 derece seviyelerinde ölçülecek.

Meteoroloji’nin hava tahmin raporlarına göre kent genelinde bayramın ikinci günü de sağanak yağış Manisalıları bekliyor olacak.

Bayramın 2. günü için (CUMARTESİ) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 11 derece olarak ölçülürken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

Bayramın 3. gününde (PAZAR) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde gök gürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler 23 dereceye kadar yükseliyor.

Özkan ÇELİK

Editör: Nuray Bozkurt