Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’deki Grup Toplantısı’nda önemli mesajlar veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Belediye Başkan adaylarını da tanıttı. Manisa’da Yunusemre’ye İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Şehzadeler’e ise iş insanı Ahmet Karadağ’ın Belediye Başkan adaylığı resmen ilan edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener meclis kürsüsünde İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Tufan Akan ve İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ın elini kaldırarak başarılar diledi.

“KAPI KAPI GEZEREK PROJELERİMİZİ ANLATACAĞIZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı ve Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan yaptığı açıklamada,  “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in olurlarıyla adaylık sürecimiz resmen kesinleşti. Bu günden itibaren Yunusemre ilçemizde mahalle mahalle, kapı kapı gezerek projelerimizi anlatacağız. Yunusemre’ye İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız. Mart ayında yapılacak seçimlerde Yunusemre’yi sosyal belediyecilik ile yöneteceğiz. Sahada dur durak bilmeden çalışacağıma söz veriyorum. Allah çıktığımız yolda bizleri muvaffak eylesin, bizleri vatandaşlarımıza mahçup etmesin.” İfadelerine yer verdi.

LİYAKAT VURGUSU YAPMIŞTI

İYİ Partinin İl Başkan Danışmanlığı ve Şehzadeler İlçe Koordinatörlüğü görevinde bulunan Ahmet Karadağ çeşitli spor kulüplerinde yöneticilik yapmasının yanı sıra Türkiye Kent Konseyleri Birliği Denetim Kurulu Başkanlığı görevine devam ediyor. Yerel Yönetimlerde Yüksek Lisans yapan Karadağ uzun yıllardır aile şirketinde yöneticilik yaparak ticaret hayatının içerisinde yer alıyor. Aday adaylığı açıklamasında Şehzadeler’de yaşayan çiftçi, işçi, emekli, memur, kadın, çocuk herkesin daha ferah bir şehirde yaşamayı hakkettiği vurgusu yapan Ahmet Karadağ liyakatin her şeyin başında tutulacağı bir yönetim sözü vermişti. “Nefes Alan Şehzadeler” sloganıyla Şehzadeler’i cazibe merkezi haline getireceklerini söyleyen Ahmet Karadağ, ayrıca tarımı destekleyecek projelerle çiftçinin yıl boyu kazanacağı bir şehir planladıklarını açıklamıştı. Özkan ÇELİK

CHP-İYİ Parti zirvesi başladı! Özgür Özel'den ziyaret... CHP-İYİ Parti zirvesi başladı! Özgür Özel'den ziyaret...

Editör: Onur Yılmaz