Bakanlık resmen duyurdu! İsrail'le ticaret tamamen durduruldu Bakanlık resmen duyurdu! İsrail'le ticaret tamamen durduruldu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, dere yataklarında su akışını düzenleyerek sağlıklı hale getirmek amacıyla il genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Küresel ısınma ve ani sağanak yağışlara karşı önlem alan MASKİ, son olarak Akhisar ilçesine bağlı Medar Mahallesi'nde bulunan dere üzerinde 3 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, dere tabanını ve kenarlarını temizleyerek biriken zararlı maddeleri topladı. Yapılan çalışma ile dere, düzenli akışını sağlayarak vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit etmeyecek bir duruma getirildi. MASKİ Genel Müdürlüğü, yıl boyunca dere temizlik çalışmalarını sürdürerek doğayı koruma ve Manisalılara yaşanabilir bir çevre sunma amacını taşıyor.

MASKİ yetkilileri, dere temizlik çalışmalarının devam edeceğini ve derelerin düzenli akışının sağlanmasının yanı sıra çevre koruma faaliyetlerine önem vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi