Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaş odaklı hizmet ile sahaya çıktı. Bu kapsamda, 101 Mahalle Projesi ile alt ve üstyapı dönüşümü için yoğun mesai harcandı. Projenin yapıldığı dönemde yol olarak belirlenmemiş alanlarla ilgili sorun Yunusemre Belediyesi tarafından çözüldü. Gerekli planlamaları yapan MASKİ de, mahallede kısmi içme suyu ve kanalizasyon hattı döşedi. 1.088 mahalleye eşit hizmet götürmek için yoğun mesai harcayan MASKİ, altyapı yaptığı noktalarda üstyapı işine de başladı.

MASKİ’den yapılan açıklamada, “Söylemlere göre değil, iş planlarına göre hareket ediyoruz” denildi.

ÇAMLICA’DA YAZ VE KIŞ TÜKETİMİ ARASINDAKİ FARK NET

Çamlıca’daki yaz ve kış nüfusunun farklılık göstermesi sebebiyle su ihtiyacı değişiyor.  Çamlıca mahallesine verilen su, nüfusun ihtiyacından fazla ancak özellikle yaz aylarında bahçe sulaması yapılmasından kaynaklı olarak üst kotlarda kısmi süreli kesintiler yaşanabiliyor.

“MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ZATEN BİZİMLE SÜREKLİ OLARAK İLETİŞİM HALİNDE”

Mahalle Muhtarı Mevlüt Çetinkaya, “Daha önce buraların ihalesi yapılmıştı. Ancak yollarla ilgili bir sorunumuz vardı. Bu durum çözüldü ve hat döşeme işi yapıldı. MASKİ Genel Müdürlüğü zaten bizimle sürekli olarak iletişim halinde. Tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi. HABER MERKEZİ

 

Editör: Onur Yılmaz