Manisa’nın da aralarında olduğu illerde 21 kişi milyonlarca lira dolandırıldı, düzenlenen operasyonla 5 şüpheli suçüstü yakalandı, 3’ü tutuklandı.
Dolandırıcılık Şebekesi Manisa ve Diğer İllerde Faaliyet Gösterdi
Şüphelilerin Antalya, Aydın, Bartın, Bolu, Çanakkale, Kırıkkale, Manisa, Mersin, Samsun ve Şanlıurfa’da toplam 21 kişiyi hedef alarak yaklaşık 8 milyon 280 bin TL tutarında dolandırıcılık yaptıkları belirlendi.
Operasyonda Çok Sayıda Suç Unsuru Ele Geçirildi
Şanlıurfa merkez ve Akçakale ilçesinde düzenlenen "Atıcı Evi" operasyonunda 13 cep telefonu, 18 sim kart, 5 sim kart bloğu, 1 dizüstü bilgisayar, 9 bellek kartı, 4 belge ve 8 uyuşturucu hap ele geçirildi.
Zanlılardan 3’ü Tutuklandı
Adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.