Manisaspor adım adım şampiyonluğa koşarken Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri siyah-beyazlılar için el ele verdiler. Şehrin şampiyonluk maçı öncesi süslenmesi ile ilgili üç belediyede 1965 Manisa Taraftarlar Derneğine destek verdiler.
Konuyla ilgili açıklama yapan 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı; "Sevgili Tarzanlarım ve basın mensupları arkadaşlar. Hafta sonu yapılacak Manisaspor - Sivas Belediyespor maçı organizasyonları 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği tarafından yapılacaktır.
Tüm giderleri Büyükşehir Belediyesi ( şehrin bayraklarla süslenmesi, billboardlar, ışıklı panolar ), Şehzadeler Belediyesi ( afişler, ayaklı billboardlar, sopalı bayraklar, pankartlar ve pankart malzemeleri), Yunusemre belediyesi ( sopalı bayraklar, pankart, davul , afişler ) destek vereceklerdir. Tüm belediyelerimize şimdiden verecekleri destekler için sonsuz teşekkür ederiz.
1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği" diyerek üç belediyeye de teşekkürlerini sundular.
Editör: TE Bilişim