Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı ligin 2. Yarısının ilk maçında evinde İzmir Özel Gelişim Kolejini ağırlayacak. Ligin ilk yarısında gösterdiği başarılı performansını sürdürmeyi hedefleyen Yeşil beyazlı ekip hafta boyunca sürdürdüğü yoğun antrenmanlarını tamamladı. Başantrenör Caner Doğançay yönetiminde hafta boyunca gerçekleştirilen antrenmanlar, hücum ve savunma oyunları üzerine yapılan taktik uygulamaların ardından servis çalışmalarıyla son buldu. Galibiyete odaklanan yeşil beyazlı ekip 10 Aralık 2023 Pazar günü saat 15.00’da İzmir Özel Gelişim Koleji  ile Tarık Almış Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Büyükşehir’in Sultanları yemekte bir araya geldi

Amatör branşlara yaptığı yatırımlarla ülkemizin önde gelen kulüplerinden biri olan Manisa Büyükşehir Belediyespor başarılarıyla adından söz ettiriyor. TVF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden kadın voleybol takımı da bu sezon ortaya koyduğu performansla başarılı bir grafiğe imza attı. Sezonun ilk yarısında oynadığı 10 maçın 9’unu kazanan yeşil-beyazlı takımın teknik ekibi ve oyuncuları düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte, Manisa BBSK Kulüp Başkanı Bora Çaylan, BBSK Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Memiş, Akif Özer, Özcan Nalbantlar, Mustafa Pekçetin, Orhan Haşim Elmalı, Mustafa Yücel ve Gökmen Aytaç da yer aldı.

Konya’da 11’ler belli oldu… İsmail Kartal’dan sürpriz hamle! Konya’da 11’ler belli oldu… İsmail Kartal’dan sürpriz hamle!

“Teknik ekibimize ve oyuncularımıza sezonun ikinci yarısında da başarılar diliyorum”

Kulüp Başkanı Çaylan, bugüne kadar ortaya koyulan performans için teknik ekibi ve oyuncuları tebrik ederek, “İlk 10 maçında 9 galibiyet alan kızlarımız bizi çok gururlandırdı. Ara verilmeden ligin ikinci yarısı başlıyor. İzmir Özel Gelişim Kolejini 10 Aralık Pazar günü saat 15.00’te evimizde ağırlayacağız. Büyükşehir’imizin Sultanlarıyla bu maç öncesinde bir araya gelerek moral vermek istedik. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza sezonun ikinci yarısında da başarılar diliyorum” dedi.

Canlı yayınlanacak

İki Manisa takımının mücadelesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Facebook hesabından canlı verilecek. https://www.facebook.com/manisabsb adresinden spor salonuna gelemeyen voleybol severler, maçı canlı olarak takip edebilecek.

Kaynak: Mahmut ASLAN