AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın'ın girişimleri ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun destekleriyle Kula Devlet Hastanesi'ne bilgisayarlı tomografi cihazı kazandırıldı.

Kula Devlet Hastanesi, eski Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun çabaları ve AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın'ın girişimleriyle önemli bir eksikliği giderdi. Kasapoğlu'nun büyük destekleriyle hastaneye kazandırılan bilgisayarlı tomografi cihazı, Kula halkının daha iyi sağlık hizmeti almasına olanak tanıyacak.

Her yıl 30 milyon kişi sigaraya başlıyor! Her yıl 30 milyon kişi sigaraya başlıyor!

2022 yılının Haziran ayında hizmete açılan Kula Devlet Hastanesi'nin eksiklikleri birer birer giderilirken, bilgisayarlı tomografi cihazının kurulumu tamamlandı ve çekimlere başlandı. AK Parti Kula İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, hastane yönetimiyle gerçekleştirdiği ziyarette, cihazın artık hizmet vermeye başlamasının Kula için önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Kula halkının çevre ilçelere gitmeden, kendi şehirlerinde sağlık hizmeti alabilmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Başkan Aşkın, eski Bakan Kasapoğlu'nun ve emeği geçen herkesin katkıları için teşekkürlerini iletti. Bilgisayarlı tomografi cihazının Kula'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Aşkın, sağlık alanındaki bu önemli adımın bölge halkının yaşam kalitesini artıracağını söyledi.

Kaynak: İHA