Manisa’nın Salihli ilçesinde alt geçit projesi hayata geçiyor. Konuya ilişkin Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda açıklamalarda bulundu.

Başkan Kayda, Manisa’nın Salihli ilçesinde ilçe trafiğini rahatlatacak olan Kırveli-Avar E96 Karayolu alt geçit proje çalışmalarının başladığını ifade etti.

A W138500 01

Başkan Kayda, projenin tamamlanmasının ardından Kırveli kavşağında yaşanan trafik yoğunluğunun sona ereceğini ve ulaşımın daha güvenli hale geleceğini de sözlerine ekledi.

Başkan Kayda, “Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde geride kalan 10 yılda Salihli trafiğini rahatlatan önemli projelere imza attık. Kırveli-Avar E96 Karayolu alt geçit projesini de Cumhur İttifakının gücü ile hayata geçireceğiz” dedi.

A W138500 02

TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerlerinin eserleri görücüye çıktı TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerlerinin eserleri görücüye çıktı

Projenin çeşitli nednelerle bir süredir beklediğini de ifade eden Başkan Kayda, şöyle devam etti:

“Salihli halkımızın merakla beklediği Cumhur İttifakımızın gücü ile yeni dönem projelerimizden olan Kırveli-Avar E96 Karayolu Alt Geçit projemizde çalışmalar başladı. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğünden yetkili mühendislerimiz, Belediye Başkan Yardımcım Serkan Sözer, İmar ve Şehircilik Müdürüm Mert Sönmezer, Kırveli Mahalle muhtarımızı Mehmet Emin Kanat ve Gümüş Mahalle muhtarımız Faruk Bayram ile birlikte, günde 30 bin aracın geçiş yaptığı Kırveli kavşağında incelemeler yaptı. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü mühendislerimiz, bölgede projelendirme çalışmalarına başladı. Salihli’mize hayırlı olsun.”

A W138500 04

Kaynak: İHA