Manisa'da önümüzdeki günler için hava durumu tahminleri açıklandı. Manisa Hava Durumu Tahminlerine göre, genel olarak az bulutlu bir hava hakim olacak.

Sıcaklık değerleri oldukça ılıman seyrediyor ve nem oranları da makul düzeylerde bulunuyor. Rüzgar hızı ise hafif seviyelerde seyredecek.

Özellikle önümüzdeki günlerde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

02 Nisan Salı: Bugün az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 13°C, en yüksek sıcaklık ise 31°C olacak. Nem oranı yüzde 25 ile yüzde 61 arasında değişecek. Rüzgar hızı saatte 6 km civarında olacak.

03 Nisan Çarşamba: Yine az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 28°C olacak. Nem oranı yüzde 37 ile yüzde 67 arasında değişecek. Rüzgar hızı saatte 8 km civarında olacak.

04 Nisan Perşembe: Az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 27°C olacak. Nem oranı yüzde 30 ile yüzde 73 arasında değişecek. Rüzgar hızı saatte 11 km civarında olacak.

05 Nisan Cuma: Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 26°C olacak. Nem oranı yüzde 32 ile yüzde 73 arasında değişecek. Rüzgar hızı saatte 14 km civarında olacak.

Müftülükten Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti Müftülükten Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

06 Nisan Cumartesi: Yine az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 11°C, en yüksek sıcaklık ise 27°C olacak. Nem oranı yüzde 35 ile yüzde 76 arasında değişecek. Rüzgar hızı saatte 10 km civarında olacak.



 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK