Demirci’ye Devlet Su İşleri tarafından yapılarak hizmete alınan, tüm bakımları ve koordinasyonu Demirci Belediyesinde olan sulama gölet ve barajlar ile ilgili Belediye Başkanı Erkan Kara’dan çiftçilere yönelik güzel bir müjde geldi.

Başkan Erkan Kara, Durhasan, Ayvaalan ve Kılavuzlar sulama barajlarında ürün çeşitlerine göre ücret alınmayacağını açıkladı.

Çiftçiler bundan sonra baraj sulamasından faydalanarak ürettiği ürünlerin çeşitlerine göre ücret ödemeyecek.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda GİK ve MDK üyeleri belirlendi İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda GİK ve MDK üyeleri belirlendi

ÜRETEN ÇİFTÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara yaptığı açıklamada” Seçim çalışmalarımız esnasında ziyaret ettiğimiz kırsal mahallelerde özellikle baraj ve gölet sulamasından faydalanan çiftçilerimizin bize talepleri oldu. Bizde göreve başlar başlamaz Kırsal Hizmetler Birimimiz ile bu konuyu değerlendirerek, çiftçilerimizin talepleri doğrultusunda adım attık. Baraj ve göletlerde üretim yapan çiftçilerimiz ürün çeşitlerine göre ücret ödemeyecek, sadece kullanacakları suyun ücretini ödeyecekler “dedi.

3 BARAJDA 385 ÇİFTÇİMİZ SULU ÜRETİM YAPIYOR

Başkan Erkan Kara, Hükümetimiz tarafından bölgemiz geneline önemli ölçüde baraj ve gölet yatırımı yapılmakta. Durhasan, Ayvaalan ve Kılavuzlar barajlarımızdan şu anda 385 çiftçimiz sulamadan faydalanarak üretim yapıyor. Diğer sulama barajlarımızda faaliyete geçmesi ile yine çiftçilerimiz sulamadan faydalanacak. Cumhur İttifakı olarak üreten çiftçimizin her zaman yanında ve destekçisi olacağız “dedi. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK