Ahbap Derneği kurucusu şarkıcı Haluk Levent'in yaptığı açıklamaya göre, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sokak köpekleri sorununun çözümü için Ahbap Derneği'nin de fikirlerini almak istedi.

AK Partili Yenişehirlioğlu, dernek yetkilileriyle telefonda görüşerek, bu konuda her kesimden fikir alışverişi içerisinde olduklarını ve çözüm önerilerini iletmelerini istedi.

Sokak köpekleri uyutulsun mu uyutulmasın mı? Sokak köpekleri uyutulsun mu uyutulmasın mı?

İzmir'de memurlar CHP İl Başkanlığı'na yürüdü İzmir'de memurlar CHP İl Başkanlığı'na yürüdü

Haluk Levent yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu aradı. Her kesimle fikir alışverişi içerisinde olduklarını söyledi. Biz Ahbaplardan da sokak köpekleri sorunu için düşüncelerimizi iletmemizi istedi. Bu hafta çok çalışıp çözüm önerilerimizi yazılı olarak ileteceğiz. Telefondaki sohbetimizden anladığım kadarı ile birçok STK ile görüşüp, toplumun her kesiminden gelen çözüm önerilerini bir rapor halinde meclis genel kuruluna iletecekler."

Bu gelişme, sokak köpekleri sorununun çözümü için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ahbap Derneği'nin bu konudaki çözüm önerileri, sorunun kalıcı bir çözüme kavuşturulmasına katkıda bulunabilecek.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK