Fatih Ardıç'ın, son olarak yayınladığı ‘Caiz mi Hocam?’ adlı single’ının, video klibi de bugün itibariyle yayınlandı. Ardıç’ın daha önce çıkardığı ‘Maskot ettin beni’ ve ‘Sevdasız kal’ isimli şarkıları da binlerce kez izlendi.

Ardıç, daha önce ‘müzik habercisi’ isimli haber sitesine verdiği röportajda müzik tutkusunun çok eskilerden beri içinde olduğunu ifade etti. Ardıç, “Müzik sevgisi çocukluğumdan beri içimde vardı. En büyük hayalimdi. Nihayet hedefime ulaştım. Bu içimde öyle bir tutkuydu ki, tüm eleştirileri hatta diyanet tarafından veto yeme riskini dahi göze aldım. Hedeflerimden ve doğrularımdan asla vazgeçmem” dedi.

Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne en yüksek puanla yerleşen İmam Fatih Ardıç, 17 senedir imamlık mesleğine devam ediyor. İmam Ardıç, 1 yıl kadar da Manisa Kırkağaç Celal Bayar Üniversitesi'nde manevi danışmanlık yaptı. Bu süreçte müzikal kimliğini öğrenen öğrenciler kendisini bu yeteneğinden ötürü çok sevdi.

Şarkılarına ilginin oldukça yüksek olduğunu dile getiren Fatih Ardıç, "Sandık altında daha çok bestelerim var hepsini günü geldikçe yayınlayacağım" diyerek müziğe devam edeceğini de ifade etti.

Fatih Ardıç, imamlıktan müziğe giden yolda şu açıklamalarda bulundu: “Bindiğimiz araç bile bizim benzinsiz gider müziksiz gitmez. Damar ilacımız, efkar bizim gölgemiz… Hayatta en sevmediğim şey yalandır. Asılacağını bilsen doğru olacaksın. Bir çizgin olacak, doğruların olacak ve kimse bu doğruları satın alamayacak.” Burhan AKDEMİR

Editör: Onur Yılmaz