Manisa Unlu Mamuller ve Gıda Üreticileri Derneği, deprem bölgesine gıda yardımı ulaştırıyor. Derneğe bağlı pastaneler, işletmelerinde ürettikleri 30 bin poğaça, kurabiye, simit ve börek gibi ürünleri Türk Kızılay Manisa Şubesi’ne teslim etti.

Türk Kızılay Manisa Şubesi’ne teslim edilen ürünlerin, Hatay’a ulaştığı ve depremzedelere dağıtılmaya başlandığı öğrenildi.

Konuya ilişkin bilgilendirme yapan Manisa Unlu Mamuller ve Gıda Üreticileri Derneği Başkan Emrah Durmuş, “Yüreğimizi yakan depremin ardından biz de dernek olarak ne yapabileceğimizi düşündük. Gıdaya ihtiyaç olacağını düşündüğümüz için de dernek üyesi işletmeler olarak bu yola başvurduk. İlk etapta 30 bin adet poğaça, börek, kurabiye, simit gibi ürünleri üretip Türk Kızılay Manisa Şubesi’ne teslim ettik. Onlar da ürünleri Hatay’a ulaştırdı. Depremzede vatandaşlarımıza dağıtılmaya başlanmış, bunun bilgisi geldi. Biz de çok mutlu olduk, en azından onlar için bir şeyler yapabildik. En az 10 gün boyunca bu faaliyetimize devam edeceğiz. İhtiyaç halinde bu süre daha da uzayabilir. Dernek olarak depremzedelerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Editör: Nuray Bozkurt