Manisa'da önümüzdeki hafta parçalı bulutlu ve az bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıklar 14°C ile 33°C arasında değişirken, nem oranları ve rüzgar hızları da dikkat çekecek. Hafta sonuna doğru sıcaklıkların artması bekleniyor.

Manisa Hava Durumu

İşte 28 Mayıs Salı - 1 Haziran Cumartesi tarihleri arasında Manisa'da beklenen hava durumu:

Salı günü, parçalı bulutlu bir hava ile karşılanacak. Sıcaklıklar 14°C ile 28°C arasında değişecek. Nem oranları gün içinde yüzde 32 ile yüzde 71 arasında olacak. Rüzgar hızı ise 12 km/sa olarak bekleniyor.

Deprem uzmanından Ege ve Marmara’ya uyarı! Hareketlenme başladı! Deprem uzmanından Ege ve Marmara’ya uyarı! Hareketlenme başladı!

Çarşamba günü sıcaklıklar biraz daha artarak 16°C ile 30°C arasında seyredecek. Nem oranları yüzde 29 ile yüzde 69 arasında olacak. Rüzgar hızının 11 km/sa civarında olması bekleniyor.

Perşembe günü, sıcaklıklar 16°C ile 28°C arasında değişecek. Nem oranları yüzde 24 ile yüzde 70 arasında olacak. Rüzgar hızı ise 14 km/sa civarında olacak.

Cuma günü az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar 15°C ile 30°C arasında olacak. Nem oranları yüzde 27 ile yüzde 96 arasında değişecek. Rüzgar hızı ise 11 km/sa olarak öngörülüyor.

Cumartesi günü, sıcaklıklar 18°C ile 33°C arasında olacak. Hafta sonuna doğru hava sıcaklığı artarak 33°C'ye ulaşacak. Nem oranları yüzde 22 ile yüzde 65 arasında değişecek. Rüzgar hızı ise 11 km/sa olacak.

Manisa'da yaz aylarının sıcak günlerine doğru adım adım yaklaşıyoruz.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK