Külah oyunu bahanesiyle kadın turisti taciz etti
Külah oyunu bahanesiyle kadın turisti taciz etti
İçeriği Görüntüle

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu madde ticareti, nakliyesi ve kullanımıyla mücadele kapsamında 1-30 Haziran 2025 tarihleri arasında geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Akhisar, Alaşehir, Salihli, Soma ve Turgutlu Narkotik Büro Amirliklerinin de destek verdiği operasyonlarda çarpıcı sonuçlar elde edildi.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Haziran ayı boyunca toplam 321 ayrı olay meydana geldi. Bu olaylarla ilgili olarak 384 şüpheli şahıs yakalanırken, 61 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Ayrıca aranması bulunan 97 kişi de yapılan kontrollerde gözaltına alındı.

Operasyonlarda Ele Geçirilenler:

  • 17.388 adet sentetik ecza (hap)
  • 1.677 adet Ecstasy hap
  • 264 gram esrar
  • 243 gram skunk
  • 140 gram kokain
  • 165 gram sentetik kannabinoid (bonzai)
  • 400 gram metamfetamin
  • 102 kök Hint keneviri
  • 2 adet ruhsatsız tabanca
  • 1 adet ruhsatsız av tüfeği
  • 113 adet fişek
  • 5 adet hassas terazi
  • 28.670 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, halkın sağlığını tehdit eden uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarıyla mücadelenin kararlılıkla süreceği vurgulanarak, “Uyuşturucu madde ticareti yaparak haksız kazanç elde eden, gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemeye çalışan suç odaklarına karşı mücadelemiz aralıksız devam edecektir” denildi.

Muhabir: Özkan ÇELİK