MANİSA'NIN Salihli ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Salihli'de uyuşturucu madde ticaretinin üzerine kararlılıkla giden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaptığı operasyonda şüpheli B.D. ve O.A.'nın üst aramasında satışa hazır 37 fişek bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan B.D. ve O.A. çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EL ÇANTASINDAN ESRAR ÇIKTI
Öte yandan Manisa Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekiplerinin E96 karayolu üzerinde birlikte yapmış oldukları genel uygulamada, bir yolcu otobüsünde bulunan Z.T.K. isimli bayanın el çantasında 1 kilo 856 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan Z.T.K. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşçı, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Editör: TE Bilişim