Manisa’nın Akhisar ilçesinde büyük bir tarla icradan satışa çıktı. Ballıca Mahallesi Göksu Mevkii’nde yer alan ve 6.150 m² büyüklüğündeki tarla, borç nedeniyle satışa sunuldu.

Yatırımcıların radarına girdi

Muhammen değeri 2,5 milyon TL olarak belirlenen arazi, yatırımcıların radarına girdi. İcradan satışa çıkarılan taşınmazın KDV oranı %10 olarak belirlenirken, taşınmazın imar durumu bulunmuyor. Ayrıntılı görseller ve satış şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden, 2025/508 TLMT sayılı dosya numarası ile erişilebildiği belirtildi.

Satış ve artırma tarihleri

Taşınmazın satışında iki artırma dönemi uygulanacak. Birinci artırma 29 Ekim 2025 tarihinde başlayıp 5 Kasım 2025 tarihinde sona erecek. İkinci artırma ise 24 Kasım 2025 tarihinde başlayarak 1 Aralık 2025 tarihinde tamamlanacak.

Satışta irtifak hakkı sahipleri de ilgililer arasında yer aldığı ifade edildi.

Muhabir: Özkan ÇELİK