GDZ Elektrik duyurdu! 28 Temmuz Pazar Şehzadeler, Yunusemre, Gördes elektrik kesintisi GDZ Elektrik duyurdu! 28 Temmuz Pazar Şehzadeler, Yunusemre, Gördes elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki çeşitli okullarda öğrenim gören özel öğrencilerin okula ulaşımını sağlayan servis uygulaması, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile firma arasındaki sözleşme feshi nedeniyle okulların kapanmasına bir hafta kala sona erdi. Duruma tepki gösteren veliler ise çocuklarını okula nasıl getirip götüreceğini düşünüyor.

Konuya ilişkin sabah saatlerinden itibaren medya grubumuza mailden, WhatsApp ihbar hattı üzerinden veya telefonla arayarak tepkilerini dile getiren veliler, aynı sorunu sene başında da yaşadıklarını belirterek, en azından yeni eğitim öğretim yılında sorun yaşamak istemediklerini söyledi.

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre servisleri sağlayan firma ile sözleşmenin feshedildiği öğrenilirken, fesih nedenine ilişkin bilgi verilmedi.

Müdürlük yetkilileri, okulların kapanmasına bir haftalık süre kaldığını ve bu sürede yeni ihale yapılamayacağını söylerken, kısa vadeli çözüm arayışında olduklarını da dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi