İstanbul Bakırköy’de motosikletli saldırganlar tarafından 2 iş yerine düzenlenen silahlı saldırının ardından, İstanbul ve Manisa’da eş zamanlı operasyon yapıldı. 4 şüpheli gözaltına alınırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Polis Harekete Geçti
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. İş yerlerine isabet eden toplam 6 kurşun polis raporlarında yer aldı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, kamera görüntüleri detaylı incelemeye alındı.
Şüpheliler Motosiklet ve Araç ile Hareket Etmiş
Polisin yaptığı teknik ve fiziki takipte, saldırganların motosikletle birlikte bir araçla hareket ettiği belirlendi. Bu bilgiler ışığında polis, operasyon planını hazırladı.
İstanbul ve Manisa’da Eş Zamanlı Operasyon
8 Temmuz günü Avcılar, Esenyurt, Sultangazi ve Manisa’da 4 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda K.K. (21), L.D. (21), A.İ. (20) ve A.E.K. (22) isimli şüpheliler gözaltına alındı.
Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi
Şüphelilerden L.D.’nin adresinde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör ve 3 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.