Mecliste haziran ayı meclis toplantısında 1 ek gündem maddesiyle birlikte toplam 14 madde görüşülüp karara bağlanırken, belediyeye ait olan atıl durumda ve hiçbir ekonomik getirisi olmayan arsa vasıflı 5 taşınmazın açık artırma usulü ile satışa çıkarılması oy çokluğuyla kabul edildi. 

Turgutlu Belediye Meclisi 2024 yılı mayıs ayı olağan meclis toplantısına ait toplantı tutanağı ve meclis kararlarının görüşülüp oybirliği ile kabul edilmesinin ardından oy birliği ile kurulan ‘İhtisas Komisyonları' ve üyeler belirlendi.

Okulun Lojman Binasının Yıkımı İçin Yetki Verildi

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman binasının yıkım talebi doğrultusunda Lojman Binasının yıkımının yapılması için yapılacak protokolü imzalamak için Belediye Başkanı Çetin Akın'a yetki verildiği mecliste, belediyeye bağlı Personel A.Ş.'nin borçlarına karşılık belediye mallarının teminat gösterilmesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Cem Özkök “Reklam” yazmadığı için 500 Bin TL ceza ödedi! Cem Özkök “Reklam” yazmadığı için 500 Bin TL ceza ödedi!

Atıl Durumdaki Taşınmazlar Satılacak

Mülkiyeti Belediyeye ait atıl durumda bulunan ve belediyeye hiçbir ekonomik katkısı olmayan

  • 5. mıntıka 2511 ada 1 parsel sayılı 341.56 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz,
  • 5. mıntıka 2511 ada 2 parsel sayılı 216.25 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz,
  • 5. mıntıka 2511 ada 3 parsel sayılı 216.25 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz,
  • 5. mıntıka 2511 ada 4 parsel sayılı 216.25 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmaz,
  • 5. mıntıka 2511 ada 5 parsel sayılı 216.25 metrekare yüz ölçümüne sahip arsa vasıflı taşınmazların açık artırma usulü ile satışa çıkarılması oy çokluğuyla kabul edildi.     

Kaynak: İHA