Hafta sonu hava durumu tahminlerine göre rüzgar ve fırtınalı havanın Manisa’da önemli ölçüde artması bekleniyor.

İşte önümüzdeki beş gün için detaylı hava durumu tahminleri.

29 Haziran Cumartesi: Rüzgarlı Cumartesi günü hava rüzgarlı olacak. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 24°C, en yüksek sıcaklık ise 34°C. Nem oranı sabah saatlerinde %24, akşam saatlerinde ise %70 olacak. Rüzgarın yönü ve hızı belirtilmemiş.

30 Haziran Pazar: Rüzgarlı Pazar günü de rüzgarlı bir gün geçireceğiz. En düşük sıcaklık 22°C, en yüksek sıcaklık ise 35°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %23 ile %76 arasında değişecek. Rüzgar hızı yine belirtilmemiş.

01 Temmuz Pazartesi: Sıcak Temmuz ayının ilk günü olan Pazartesi, sıcak hava etkili olacak. En düşük sıcaklık 22°C, en yüksek sıcaklık ise 36°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı %17 ile %76 arasında olacak. Rüzgar hızı 16 km/sa.

02 Temmuz Salı: Sıcak Salı günü sıcaklık artmaya devam edecek. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 24°C, en yüksek sıcaklık ise 37°C. Nem oranı %15 ile %64 arasında değişecek. Rüzgar hızı 12 km/sa.

Ekrem İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Öcalan’ yanıtı Ekrem İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Öcalan’ yanıtı

03 Temmuz Çarşamba: Sıcak Çarşamba günü haftanın en sıcak günü olacak. En düşük sıcaklık 27°C, en yüksek sıcaklık ise 39°C olarak tahmin ediliyor. Nem oranı sabah saatlerinde %15, akşam saatlerinde ise %41 olacak. Rüzgar hızı 17 km/sa. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK