Devrilen traktörün altında kalan kişi hayatını kaybetti Devrilen traktörün altında kalan kişi hayatını kaybetti

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün eylem/faaliyetlerinin deşifresi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülmekte olan çalışmalar kapsamında Saruhanlı DEM Parti ilçe binasında terör örgütü mensuplarının fotoğraflarının asılı olduğu ve haklarında ilçe eş başkanı ve terör örgütü üyesi oldukları yönünde ihbar bulunan M.A. (61), E. G. (46) isimli şahıslar ile 2 gün önce il merkezinde düzenlenen DEM parti 2. olağan kongresinde PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen K.E. (20), K. E. (22), C. B. (19), D. T. (20), V. A. (24) isimli şahıslar yakalandı.

Şahısların yakalanması ve suç eşyalarının aranmasına yönelik olarak Manisa’nın Saruhanlı, Salihli ve Alaşehir ilçelerinde bulunan ikametlerine ve DEM partisi Saruhanlı ilçe binasına bu sabah saatlerinde yapılan operasyonda 7 şahıs yakalanırken yapılan aramalarda Saruhanlı ilçe DEM parti binasında; PKK/KCK silahlı terör örgütünün içerisinde faaliyet yürütürken öldürülen örgüt mensuplarının fotoğraflarının bulunduğu pankart ve çerçevelenmiş resimleri, ⁠örgütsel dokümanlar ve dijital materyallere el konuldu.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise 1 adet ruhsatsız av tüfeği, dijital materyaller, provokatif amaçlı kullanılan bez parçaları ele geçirildi. Manisa Emniyeti’nden yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak terörle mücadelemiz aralıksız devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi. 

Kaynak: Haber Merkezi