Manisa’da bugün meydana gelen altyapı arızaları nedeniyle bazı mahallelerde su kesintisi uygulanıyor. Açıklanan arıza kayıtlarına göre Soma ilçesinin İnönü Mahallesi’nde ana şebeke arızası nedeniyle saat 09.50 itibarıyla su kesintisi başladı.

Turgutlu ilçesinde ise Cumhuriyet ve Subaşı mahallelerinde ana şebeke arızası nedeniyle saat 09.20’den itibaren su kesintisi yaşandığı bildirildi. Her iki noktadaki kesintinin sona ereceği saat henüz netleşmedi. Kesintilerin, sahada yürütülecek çalışmaların durumuna göre güncelleneceği belirtildi.

KULA’DA KESİNTİ İÇİN SAAT VERİLDİ

Kula ilçesinin Tatlıçeşme Mahallesi’nde de ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi meydana geldi. Saat 09.15’te başlayan kesinti için tahmini bitiş saati 11.00 olarak açıklandı.

Belirtilen saat, mevcut arıza kaydındaki tahmini süreyi ifade ediyor. Çalışmaların seyrine bağlı olarak kesinti süresinde değişiklik yaşanabileceği değerlendiriliyor.

SALİHLİ’DE POMPA ARIZASI

Salihli ilçesine bağlı Mersinli Mahallesi’nde ise pompa arızası nedeniyle su kesintisi yaşanıyor. Saat 08.30’da başladığı bildirilen kesintinin ne zaman sona ereceğine ilişkin kesin bir saat verilmedi.

Arızanın giderilmesine yönelik çalışmaların ardından kesintinin bitiş zamanının saha durumuna göre belirlenmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi