Manisa'da protokol bayramlaştı Manisa'da protokol bayramlaştı

Basketbolda Euroleague heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, Euroleauge Final Four Yarı Finali’nde Yunan ekip Panathinaikos ile karşı karşıya geliyor.

Söz konusu mücadele bugün saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmayı dev ekrandan yayınlamak isteyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ise dün yaptığı, “#EuroLeague Final Four Şampiyonası yarı finallerinde rakibi Panathinaikos'a karşı mücadele edecek #Fenerbahçe Beko’yu desteklemek için Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanına dev ekran kuruyoruz. Takımımızı desteklemek ve dev ekranda maç keyfi yaşamak isteyen tüm basketbol severleri yarın saat 19.00’da Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet alanına bekliyoruz.” paylaşımı ile vatandaşlara çağrıda bulunmuştu.

Dutlulu, yapılan duyuruların ardından yayıncı kuruluşun gönderdiği ihtarname ile şaşkına döndü.

“KURUMSAL ABONELİĞİNİZ YOK”

Yayıncı kuruluş tarafından çekilen ihtarnamede, ticari işletmelerde veya toplu izleme niteliği taşıyan lokasyonlarda izlettirilmesi için kurumsal aboneliğe sahip olunması gerektiği belirtildi.

Yapılan ihtarı sosyal medya hesaplarından paylaşan Besim Dutlulu, yayıncı kuruluşun attığı adıma tepki göstererek, “Söz konusu para olunca ne takım aşkı kalıyor ne forma sevdası. Akşam yayınlamayı duyurduğumuz Fenerbahçe basket maçı için belediyemize gelen ihtarname aşağıda. Bizden şifresiz yayınlanacak maç için abonelik istiyorlar. Belediye olarak bir platforma üye olmamız mümkün değil. Şifresiz yayınlanacak bir maç için ise imkansız. Yasal sorun olmaması için avukatın ve şirketin bilgilerini keserek ihtarnameyi yayınlıyorum. Ancak herhalde şirket içinde bir iletişim eksikliği oluşmuş.” şeklinde konuştu.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK