Manisa’da özellikle okulların açılmasıyla birlikte hareketlenecek güzergahlardan biri için yeni otobüs hattı devreye giriyor. 300 numaralı hat, 7 Eylül Pazartesi günü ilk seferini yapacak. Peki yeni hat hangi bölgelerden geçecek, ilk otobüs saat kaçta kalkacak ve gün boyunca kaç sefer yapılacak?

MANİSA’DA 300 NUMARALI HAT NERELERDEN GEÇECEK?
Manisa’da yeni başlayacak 300 numaralı otobüs hattının güzergahı belli oldu.
Hafta başında seferlerine başlayacak olan 300 numaralı hat; Turgut Özal Mahallesi, Şehir Hastanesi, Alaybey, Hükümet, 8 Havuzu, İbrahim Gökçen Bulvarı (Kültür Sitesi), Öğretmenevi, Cider, Toprak Mahsulleri Ofisi, Grandmedical ve Güzelyurt güzergâhında hizmet verecek.
Hat, dönüş rotasını ise Sultan Meydanı ve Murat Caddesi üzerinden gerçekleştirerek aynı güzergâhta ulaşım sağlayacak.
İLK OTOBÜS SAAT KAÇTA?
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan yeni hattın Turgut Özal Mahallesi’nden ilk seferi 07.10’da başlayacak.
Gün içerisinde toplam 44 sefer gerçekleştirilecek. Yoğun saatlerde sefer aralıkları sıklaştırılırken son seferler 20.45’e kadar devam edecek.





