Aralarında Manisa da var! Tatil dolandırıcılarına dikkat! 500 milyon lira… Aralarında Manisa da var! Tatil dolandırıcılarına dikkat! 500 milyon lira…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen "Narkogüç-46" operasyonlarının detaylarını duyurdu., Türkiye genelinde toplamda 41 ilde gerçekleştirilen operasyonlara 348 ekip, bin 136 personel, hava aracı ve 18 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Operasyonun Gerçekleştirildiği İller

Kayseri, Gaziantep, Konya, Ankara, Osmaniye, İzmir, Antalya, Kocaeli, Tekirdağ, Adana, Sakarya, Bilecik, Mersin, İstanbul, Şanlıurfa, Muğla, Adıyaman, Balıkesir, Isparta, Kahramanmaraş, Denizli, Erzincan, Samsun, Niğde, Bolu, Diyarbakır, Hatay, Kastamonu, Kütahya, Malatya, Kırıkkale, Edirne, Kırklareli, Afyonkarahisar, Aksaray, Çorum, Elazığ, Manisa, Van, Bursa ve Ağrı.

2 Milyon Hap Ele geçirildi | 201 Zehir Taciri Torbacı Yakalandı

41 ilde düzenlenen "Narkogüç-46" Operasyonlarında 221 kilogram uyuşturucu madde ve 2 Milyon 153 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 201 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Yerlikaya paylaşımda, zehir tacirlerine karşı operasyonların karalılıkla devam edeceğini vurguladı.

 

Kaynak: Özkan Çelik