Haber: Ahmet ÜNSAL

Manisa-İzmir arasında 70 yıldır hizmet veren Manisa Seyahat Firması Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Şoförler ve Otomobilciler Odası Konferans ve eğitim salonunda gerçekleşen kongreye Oda Başkanı Salih Karaağaç, S.S.63 No’lu Manisa Ekspres Seyahat Motorlu Taşımacılık Kooperatifi üyeleri ile vatandaşları güvenli biçimde İzmir’e ve oradan da Manisa’ya taşıyan deneyimli şoförler katılım gösterdi.

Manisa Seyahat’in 15 yıllık başkanı Levent Zibeller, 43 üyesinin oyları ile yeniden 3 yıllığına başkan görevine seçildi.

“EKONOMİK KOŞULLARA DAYANMAYA ÇALIŞIYORUZ”   

Yeniden başkanlık görevine seçilen Levent Zibeller, “Ülkemizdeki ekonomik sıkıntıya, tüm akaryakıt zamlarına, girdilerimizin artmasına karşın sabırla Manisalılara verdiğiniz hizmetten dolayı sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Omuzlarınızdaki yükümüz her geçen gün daha artarak çoğalmaktadır. Bu kadar ağır yükün altında yolcularımıza güler yüzle hizmet ediyor olmak ne kadar meşakkatli bir mesleğin içerisinde olduğumuzu gözler önüne sermektedir. Yeniden benim nezdimde yönetim kurulu arkadaşlarıma güven oyu verdiğiniz için minnettarız” ifadelerini kullandı.

“BİR ASRA YAKIN HİZMET VEREN KOOPERATİFİNİZİ KUTLUYORUM” 

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç ise, “Taşımacılık sektöründe Türkiye’de bu kadar yıl uzun ömürlü olan nadir kooperatiflerden birisidir Manisa Seyahat ailesi çalışanları. Oda başkanı olarak neredeyse yüzyıla yakın bir süreci sabırla götürüyor olmanızdan dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Yeniden başkanlığa seçilen Levent Zibeller ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.

Cem Özkök “Reklam” yazmadığı için 500 Bin TL ceza ödedi! Cem Özkök “Reklam” yazmadığı için 500 Bin TL ceza ödedi!

Manisa Seyahat Yönetim Kurulunda Levent Zibeller, Müştak Taşdemir, Seyithan Ak, Cemil Yakan ve Mehmet Tursun yer aldı.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL