31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde MHP’nin Manisa Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Cengiz Ergün olarak açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından Cumhur İttifakı Milletvekillerinden peş peşe tebrik mesajları geldi.

Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün adaylığını şu sözlerle kutladı: “#Cumhurİttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yeniden gösterilen Cengiz Ergün Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. #Cumhurİttifakı olarak; 81 ilimizde de #TürkiyeYüzyılı’nın yükselişi için gayret gösterecek; ülkemiz ve milletimiz için sürdürdüğümüz çalışmalarımızı başarıyla taçlandıracağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü: Hemfikiriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü: Hemfikiriz

AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Tamer Akkal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün adaylığını şu sözlerle kutladı: “31 Mart Yerel Seçimlerimiz için bugün yeniden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Cengiz Ergün Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. #Cumhurİttifakı olarak Manisamız'a hizmet için tüm teşkilat mensuplarımızla #HazırızKararlıyız”

Kaynak: Almıla Nur Berilğen