Mart ayının gelmesiyle birlikte, havaların soğuması bekleniyor. İşe, okula giden vatandaşlar için hava durumu nasıl olacak sorusu merak konusu oldu. Meteorolojiden aldığımız bilgiye göre hava durumu tahminlerinde hafta içi yağmur bekleniyor. İşte ayrıntılar;

4 Mart Pazartesi: Puslu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 8 derece en yüksek sıcaklık ise 20 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 48 ile yüzde 90 arasında olacak.

5 Mart Salı: Salı günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklık 7 derece en yüksek sıcaklık ise 18 derece olacak. Nem oranı ise en yüzde 44 ile yüzde 93 arasında olacak.

6 Mart Çarşamba: Yine sağanak yağışlı bir hava etkisini sürdürecek. En düşük sıcaklık 7 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olacak. Nem oranı ise yüzde 57 ile yüzde 94 arasında olacak.

7 Mart Perşembe: Çok bulutlu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık 14 derece olacak. Nem oranı yüzde 56 ile yüzde 94 arasında olacak.

8 Mart Cuma: Parçalı bulutlu bir etkisini sürdürecek. En düşük sıcaklık 2 derece en yüksek sıcaklık 14 derece olacak. Nem oranı yüzde 57 ile yüzde 91 arasında olacak.

Kaynak: Haber Merkezi