Manisa'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, önümüzdeki beş gün için hava durumu tahminleri açıklandı.

Manisa Hava Durumu

Manisa'da yaklaşan günlerde karanlık bulutlarla birlikte sağanak yağışlı günlerin beklendiği, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

11 Şubat Pazar: Çok Bulutlu

11 Şubat Pazar günü Manisa'da hava çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 8 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak. Nem oranı yüzde 59 ile yüzde 94 arasında değişecek.

12 Şubat Pazartesi: Kuvvetli Sağanak Yağışlı

12 Şubat Pazartesi günü kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. En düşük sıcaklık 12 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak. Nem oranı yüzde 63 ile yüzde 92 arasında değişecek. Rüzgar hızı ise saatte 21 kilometre olacak.

Manisa'dan Kütahya'ya gidiyor! Kapış kapış alıyorlar... Manisa'dan Kütahya'ya gidiyor! Kapış kapış alıyorlar...

13 Şubat Salı: Sağanak Yağışlı

13 Şubat Salı günü Manisa'da sağanak yağışlar etkili olacak. En düşük sıcaklık 9 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olacak. Nem oranı yüzde 72 ile yüzde 95 arasında değişecek.

14 Şubat Çarşamba: Çok Bulutlu

14 Şubat Çarşamba günü tekrar çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 7 derece, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olacak. Nem oranı yüzde 70 ile yüzde 96 arasında değişecek. Rüzgar hızı ise saatte 22 kilometre olacak.

15 Şubat Perşembe: Yağmurlu

15 Şubat Perşembe günü yağmurlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 7 derece, en yüksek sıcaklık ise 8 derece olacak. Nem oranı yüzde 84 ile yüzde 91 arasında değişecek. Rüzgar hızı ise saatte 20 kilometre olacak.

 

Kaynak: Özkan Çelik