Manisa Futbol Kulübü, Spor Toto 1. Lig’in 23. hafta mücadelesinde Yılport Samsunspor’u ağırlıyor. Zorlu mücadele, Pazar günü saat 13.30’da oynanacak. Siyah-beyazlılar, “Tüm taraftarlarımızı Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda, Takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.” diyerek taraftar desteğinin itici güç olacağının önemini ortaya koydu.

Manisa Futbol Kulübü, Spor Toto 1. Lig’in 23. hafta maçında Yılport Samsunspor’u konuk ediyor. 5 Şubat Pazar günü Mümin Özkasap Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Siyah-beyazlılar, mücadeleyi kazanarak haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

MÜCADELEYİ ABDULLAH BUĞRA TAŞKINSOY YÖNETECEK

Manisa Futbol Kulübü ile Samsunspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Karşılaşmada Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Kadir Beyaz ve Barış Çiçeksoyu yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mehmet Ali Özer.

BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Yılport Samsunspor ile oynayanacak karşılaşmanın bilet satışı www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması üzerinden devam ediyor. Mücadeleyi tribünden takip etmek isteyen taraftarlar, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması ile biletlerini temin edebilecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle; Kategori-1 (Kapalı Tribün): 30 TL, Kategori-2 (Kale Arkası Tribünü): 20 TL, Kategori-3 (Misafir Tribünü): 25 TL.

Editör: Onur Yılmaz