Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, bugün basın mensuplarının karşısına geçti ve CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in ‘Manisa FK’yı kapatacağım’ sözlerine yanıt verdi.

Bir sunum eşliğinde bütün ithamlara yanıt veren Başkan Aktan, önemli bir konuya da değindi. Başkan Aktan, Manisa Futbol Kulübü’nün milli takımlara 27 oyuncu gönderdiğini söyledi.

Henüz birkaç yıllık kulüp olmalarına rağmen milli takımlara gönderilen oyuncu sayısı bakımından zirvede olduklarını dile getiren Başkan Aktan,  futbolcu fabrikası gibi çalıştıklarını kaydetti.

99C9501C 14E9 4F51 Afb1 6Ea353A22A1D

Aktan, bu konuda şunları söyledi:

Fenerbahçe seçim tarihini açıkladı! Fenerbahçe seçim tarihini açıkladı!

“27 oyuncu verdik milli takıma. Türkiye’de en fazla biz gönderiyoruz. Altyapımız Türkiye’nin en büyük altyapılarından bir tanesi. Türkiye’nin her yerinden gelen gençlerimiz var. Bunu kapatacakmış. Bu utanmazlık, rezilliktir. Bütün Türkiye bunu görsün. Türkiye’nin en iyi altyapılarından biriyiz. Ve bunu kapatacakmış Ferdi Zeyrek. Sahip çıkacakmış? Sahip çıkmak böyle olur. Bunlarla gurur duymanız lazım. Ama çocuk üstünden siyaset yapıyor. Rezilliktir bu. Milli takıma gönderdiğimiz oyunculara bak Ferdi Zeyrek. Gerçi sende milli bir şey kalmamış. Oy uğruna yaptığınız şeye bak? Vatanseverlik, milliyetçilik, Atatürkçülük, cumhuriyetçilik bu mudur? Bundan sona neler yapacağız? Yolumuza devam edeceğiz. Ayaklarımızı yere sağlam basacağız.”

Adsız-1 

Muhabir: Mahmut ASLAN