Manisa eğitim camiasının tanınan isimlerinden emekli eğitimci Tuna Sarızeybek yaşamını yitirdi. Uzun yıllar öğretmenlik ve okul yöneticiliği yapan Sarızeybek, görev süresi boyunca çok sayıda öğrenci ve eğitimciye dokundu.
İki okulda müdürlük yaptı
Sarızeybek, Yunusemre ilçesinde bulunan Üzümcüler İlkokulu’nun ardından Şehzadeler ilçesindeki Murat Germen İlkokulu’nda okul müdürü olarak görev yaptı. Sarızeybek, Murat Germen İlkokulu’nda görev yaptığı sırada emekliye ayrıldı.
Son yolculuğuna uğurlanacak
Tuna Sarızeybek’in cenazesi, bugün Hatuniye Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.
Sarızeybek’in vefatı, Manisa eğitim camiası, meslektaşları, öğrencileri ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.





