Olay, dün saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi 100/1 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan Adnan Erman Ö., Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu belirtilen Elvin Ö. ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan B. ile sokakta karşılaştı. Bir süre birlikte olduğu Ö. ve B. ile tartışmaya başlayan Ö., gerginliğin artması sonucu beylik tabancasını çıkartarak art arda ateşledi. Ö. ile Berberoğlu vücudunun birçok yerine isabet eden çok sayıda kurşun ile yere yığıldı.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖLDÜ, SEVGİLİSİ AĞIR YARALI

Polis memuru Adnan Erman Ö. olay yerinden kaçarken, silah seslerinin ardından çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Berberoğlu ile Ö.'a ilk müdahaleyi yaptı. Berberoğlu, ambulans ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ö. ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ö., doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Eski milli yüzücü olduğu belirtilen ve saldırı sırasında toplamda 7 kurşun isabet eden B.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Öğretim Görevlisi Elvin Ö.'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis memurları çok sayıda boş kovan ele geçirdi.

Yaşanan olayın ardından kayıplara karışan ve her yerde aranan şüpheli polis memurunun bugün Güzelbahçe'de bir evde cansız bedeni bulundu. Şüpheli Adnan Erman Ö.'in tabancayla kendi kafasına ateş ederek intihar ettiği öğrenildi. Ö.'in cansız bedeni de yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Aralarında Manisa da var! Tatil dolandırıcılarına dikkat! 500 milyon lira… Aralarında Manisa da var! Tatil dolandırıcılarına dikkat! 500 milyon lira…

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. İHA

Editör: Nuray Bozkurt