Öğretmen atama branş ve kontenjan dağılımı tarihi belli oldu! Öğretmen atama branş ve kontenjan dağılımı tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde başlatılan 20 bin metrekarelik üstyapı çalışmaları hızla ilerliyor. MASKİ, ilçelerdeki mahallelerin alt ve üstyapısını yenileme amacıyla bir dizi projeyi hayata geçiriyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje, Selendi ilçesine bağlı Tepeynihan Mahallesi'nde 20 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarını içeriyor.

101 mahalle projesi çerçevesinde altyapı çalışmalarının da gerçekleştirildiği mahallede, başlatılan üstyapı çalışmaları muazzam bir ilerleme kaydediyor. Mahalle Muhtarı Hamit Özkaya, mahalleye yapılan bu büyük yatırım için teşekkürlerini dile getirerek, MASKİ tarafından altyapı yatırımlarının yanı sıra başlatılan üstyapı çalışmalarının mahallede harika bir görünüme kavuşmasını sağlayacağını belirtti. Özkaya, emeği geçenlere teşekkür ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e minnettarlığını ifade etti. Özkaya, "MASKİ tarafından mahallemize yapılan altyapı yatırımlarıyla birlikte şimdi de üstyapı çalışmaları başladı. Mahallemiz adım adım daha güzel bir hale geliyor. Bu güzel projeleri hayata geçirenleri kutluyoruz. Allah Başkanımızdan razı olsun" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi