Genç kuşağın en sevilen oyuncularından olan ve Manisa doğumlu oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, "Uyanış: Büyük Selçuklu"nun kadrosuna katıldı.

Manisa Belediyesi Konservatuarı'nda oyunculuk eğitimi alan İsmail Ege Şaşmaz, Uyanış: Büyük Selçuklu” kadrosuna dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde ilk kez sete çıkan oyuncunun diziden kareleri yayınlandı. Faysal karakteriyle 13. bölüm itibariyle hikayeye dahil olan Şaşmaz'ın rolü, Selçuklular ile Batıniler arasındaki savaşa yeni bir yön verecek.

'FAYSAL' ROLÜNÜ CANLANDIRACAK

TRT 1'in tarihin tozlu sayfalarında kalan Selçuklu Dönemi'ni özgün bir dil ve görkemli bir prodüksiyonla anlattığı lider dizisi 'Uyanış: Büyük Selçuklu'nun oyuncu kadrosuna genç ve başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz dahil oldu. Nasıl bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı merak uyandıran Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde ilk kez sete çıktı. Diziden ilk karelerinin yayınlandığı oyuncu, Faysal rolüyle seyircilerle buluşacak.

OLDUKÇA ŞAŞIRTACAK

Dizinin pazartesi günü yayınlanacak 13'üncü bölümünde herkesin tanışacağı Faysal, hikayenin kilit rollerinden birine dönüşecek. Selçuklular ile Batıniler arasındaki mücadelenin belirleyicilerinden biri olacak karakterin kimliğiyle ilgili gerçek, izleyicileri oldukça şaşırtacak.

21 ARALIK PAZARTESİ AKŞAM EKRANDA

Dövüş sahneleriyle de adından söz ettirecek İsmail Ege Şaşmaz'ın kadroya dahil olduğu 'Uyanış: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü 21 Aralık Pazartesi akşamı saat 20: 00'da TRT 1 ekranlarında olacak.

İSMAİL EGE ŞAŞMAZ KİMDİR?

İsmail Ege Şaşmaz, 25 Kasım 1993 tarihinde Manisa'da dünyaya gelmiştir. Manisa Belediyesi Konservatuarı'nda oyunculuk eğitimi alan Şaşmaz, ilk oyunculuk deneyimini Manisa Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Yarışması'nda Sınıfta Acil Servis isimli oyunla gerçekleştirmiştir.

2013 yılında ise ilk kez kamera karşısına Güneşi Beklerken isimli dizi ile geçen İsmail Ege Şaşmaz, Günebakan, Serçe Sarayı, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi gibi yapımlarda rol almıştır. Genç oyuncu  2018 yılında Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise Sen Çal Kapımı dizinde Kaan karakterine hayat veriyor.

İsmail Ege Şaşmaz'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2013 – Güneşi Beklerken (Barış) (TV Dizisi)

2015 – Günebakan (Rüzgar) (TV Dizisi)

2015 – Serçe Sarayı (Tolga) (TV Dizisi)

2016 – Aşk Yalanı Sever (Serdar) (TV Dizisi)

2016 – Aşk Laftan Anlamaz (İbrahim) (TV Dizisi)

2017 – Lise De4vriyesi (Fırat) (TV Dizisi)

2018 – Mehmetçik Kut'ül Amare (Mehmet) (TV Dizisi)

2020 – Sen Çal Kapımı (Kaan) (TV Dizisi)

Editör: TE Bilişim