LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) Manisa Barosu’nda stant açtı. LÖSEV Ege Bölgesi Kurumlarla İletişim Direktörü Özge Oğur, Baroda düzenlenen meslek içi eğitim öncesinde avukatları LÖSEV hakkında bilgilendirdi.  Manisa Barosu Başkanı Avukat Ümit Rona, stantta yer alan ürünleri inceledi. Oğur, Başkan Rona’ya, yönetim kuruluna böyle bir imkan sağladıkları için teşekkür etti.

Soma maden şehidinin emanetine Selçuk Bayraktar sahip çıktı! Soma maden şehidinin emanetine Selçuk Bayraktar sahip çıktı!

LÖSEV Ege Bölgesi Kurumlarla İletişim Direktörü Özge Oğur,  “Lösemi bir kan kanseri türüdür. Erkan yaşta çocuklarda görülen bir kan kanseri türüdür. Lösemili Çocuklar Vakfı olarak kurulduk ama ne yazık ki artan kanser vakalarıyla ve kanserin artık evlerimizin içine girmesiyle çocuk ve yetişkin tüm hastalara hizmet vermeye başladık. Bu konuda kamuoyu çok fazla bilgiye sahip değil. Bu yüzden bizler bu sunumları yaparak halkımızı bilinçlendiriyoruz.  Etrafınızda kansere yakalanan bir hastanız varsa LÖSEV’e yönlendirirseniz bizim için çok çık kıymetli olur. Bizde daha fazla aileye ulaşmış oluruz. En çok 1-6 yaş arasında hat ne yazık ki anne karnında da gözükmeye başladı lösemi teşhisi konmaya başladı. Çocuklarımızı yılda bir kez doktora götürüp kan testini yaptırmalıyız” dedi.

Muhabir: Özkan ÇELİK