Televizyon dünyasının tanınan ismi Müge Anlı, bugün yayınlanan programında Kurtlar Vadisi dizisindeki Pala karakterine gönderme yaptı. Dizi dünyasına damgasını vuran ve üzerinden yılar geçmesine rağmen adından söz ettirmeyi başaran Kurtlar Vadisi dizisinde Yüksel Arıcı tarafından canlandırılan "Pala" karakteri Müge Anlı programında gündeme geldi.

"SADECE ÖLÜLER GÖRÜR"

Müge Anlı, günlerdir konuşulan Manisa’da işlendiği düşünülen Mehmet Karahan cinayeti ile ilgili konuda gece 3'te güneş gözlüğü ile dolaşan kişiye değindi. Güneş gözlüğü takılmasına açıklık getiren Anlı: "Bu gözlük takma meselesi de neymiş biliyor musunz? Kurtlar Vadisi izleyenler bilir. Pala diye bir karakter vardı Kurtlar Vadisi'nde. Hep siyah güneş gözlüğü ile dolaşıyordu. Gözünü görenler ise ölüyordu" dedi.

Karakter ile ilgili birçok ayrıntıya hakim olan Anlı, Pala karakterinin birisini öldüreceği zaman gözlüğünü çıkarttığını ve "Sadece ölüler görür" repliğini kullandığını ifade etti.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Müge Anlı, radyocu DJ Gezgin lakabıyla bilinen Manisalı Mehmet Karahan cinayetinde bahsedilen şahsın da Pala karakterine özendiği ve bu yüzden sürekle olarak güneş gözlüğü ile dolaştığını söyledi. Anlı'nın bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bir kullanıcı sosyal medyada yaptığı yorumda Müge Anlı'nın Pala konusuna değinmesi ile ilgili olarak "Müge'nin Pala karakterini örnek göstermesi ve "Sadece ölüler görür" demesi çok kral hareket" yorumunda bulunurken bir başka kullanıcı ise "Müge anlı pala dosyasını eline almış" ifadelerine yer verdi.

Editör: Onur Yılmaz