Manisa’da Emre ve Havva Kurt çiftinin oğulları Alaz Efe için sünnet merasimi düzenlendi. Şelale Park’ta gerçekleştirilen programa Kurt ailesinin yakınlarının yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Ailenin bu özel gününde davetliler, Alaz Efe’nin sünnet heyecanına ortak olurken, merasimde geleneksel sünnet törenine ilişkin çeşitli programlar gerçekleştirildi.

ALAZ EFE İÇİN KUR’AN-I KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Sünnet merasiminde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunurken, Alaz Efe ve ailesi için dualar edildi. Program kapsamında davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İŞ VE SİYASET DÜNYASINDAN ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Emre ve Havva Kurt çiftini bu özel günlerinde AK Parti önceki dönem milletvekillerinden Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Nalband, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Yılmaz, Yeniden Parti Manisa İl Başkanı Enes İzci ve İl Başkan Yardımcısı Ramazan Akar da yalnız bırakmadı.

Merasime ayrıca Manisa iş ve siyaset dünyasının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, Kurt ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Şelale Park’taki programda davetliler Alaz Efe’nin sünnet heyecanına ortak olurken, Emre ve Havva Kurt çifti de oğullarının bu özel gününü yakınlarıyla birlikte kutladı.

Kurt ailesi, sünnet merasiminde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi