Geleceği tahmin etme yöntemi olarak kuşkonmaz kullanan ve bu yeteneğiyle tanınan falcı Jemima Packington, Euro 2024'ün galibini bildiğini söylüyor. Kendisine bir işaret verildikten sonra İngiltere'nin Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olacağını öngören Packington, İngiltere'nin 58 yıllık acısına son vereceğini iddia ediyor.

Dünyanın Tek Asparamanı

67 yaşındaki Jemima Packington, kuşkonmazları havaya fırlatıp yere düştüklerinde oluşturdukları şekilleri okuyarak geleceğe dair tahminlerde bulunuyor. Kendisi dünyanın tek "asparaman"ı olarak bilinen Packington, daha önce Brexit'i, Kraliçe Elizabeth'in ölümünü ve Prens Harry ile Meghan Markle'ın Kraliyet Ailesi'nden ayrılacağını doğru tahmin etmesiyle ün kazanmıştı.

The Sun'a Konuştu

The Sun'ın haberine göre, Packington, "Bana İngiltere'nin Avrupa Şampiyonası'nda nasıl bir performans sergileyeceğini soran çok sayıda insan oldu, bu yüzden kuşkonmazları çok yakından analiz ediyorum." dedi. Falcı, tahminlerinin genellikle yüzde 75-90 oranında doğru çıktığını ve her yıl tahminlerini gözden geçirdiğini belirtti.

Yüzde 75-90 Doğru Çıkıyor

Çocukluğunda, çay yapraklarını okuyan teyzesinden miras kalan bir yetenekle fal bakmaya başlayan Jemima Packington, "Tahminlerimde genellikle yüzde 75-90 oranında doğru çıkıyorum. Her yıl tahminlerimi gözden geçirir ve şöyle düşünürüm: 'Evet, bu oldu, evet, bu oldu'. Arada sırada tam olarak doğru okuyamadığım bir tane oluyor, ama asla çok uzağa gitmiyorum." ifadelerini kullandı.

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Asparaman Nedir?

Asparaman, kuşkonmaz kullanarak geleceği tahmin eden bir falcıyı tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Packington, bu yeteneğiyle Euro 2024'ün galibi olarak İngiltere'yi öngörmesiyle dikkat çekiyor.

Manisa Kulis Haber olarak gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz ve siz değerli okuyucularımıza duyuracağız.

 

Kaynak: Haber Merkezi