Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Önel ile Manisa Şube Başkanı Şevki Öztürk ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e yapılan hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Önel ile Manisa Şube Başkanı Şevki Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundu. İsmail Önel ve Şevki Öztürk, Başkan Ferdi Zeyrek’e kitap ve adına diktikleri fidanların belgesini hediye olarak takdim etti.

Emniyet Müdürü Aktaş'a yoğun ilgi Emniyet Müdürü Aktaş'a yoğun ilgi

Özgür Özel’i ve Ferdi Zeyrek’i Kutladı

Ziyarette konuşan İsmail Önel, “31 Mart yerel seçimlerinde bir rüzgar esti tüm Türkiye’de. Ondan önce de Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir lider değişimi oldu. Bu rüzgar yerel seçimlerde Türkiye’yi kırmızıya boyadı. Bir bahar havası getirdi. Manisa’da sanıyorum, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan sonra en fazla oy alan ikinci büyük kent oluyor. Bundan dolayı hem Özgür Özel’i hem Ferdi Zeyrek’i kutluyorum. CHP yıllar sonra barajı aşarak tek parti olarak en fazla oyu aldı. Geldiğimiz yerel iktidarların hükümete taşımak hedefimiz. Bu deneyimlerden de yararlanarak, Ferdi Zeyrek de burada oda başkanıydı. Belediye meclis üyesiydi, deneyimleri var. Genç ve dinamik. Bundan sonra Manisa’da hem gençlik hem demokratik kitle örgütleri sendikaları, meslek odaları, sanayi, büyükşehir olunca çok büyük olanaklarda var. Birlikte bu kenti yönetmede kent konseyi olacak. Fikirlerimizi ileteceğiz, hep birlikte çalışacağız. Üzerimize ne düşüyorsa hep birlikte yerine getireceğiz.

“Buranın Kapıları Sizlere Her Zaman Açık”

Başkan Ferdi Zeyrek, ziyarette birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Hayırlı olsun ziyaretlerimiz oluyor. Hepiniz şeref veriyorsunuz. Dün nasıl birlikteysek, yarın da birlikte olacağız. Ben Yeni Kuşak Köy Enstitüleri için elimden ne geliyorsa, bugüne kadar yapmaya çalıştım, bundan sonra da yapmaya çalışacağım. Hiçbir şüpheniz olmasın. Artık daha çok imkanlarımız var. Bunları hep birlikte değerlendirelim, salonlarımızı açalım. Bu zamana kadar etkinlikler yapılsın istiyorduk, bundan sonra da imkanlarımız müsait, yapalım. Aldığımız başarı kişisel bir başarı değil, bu başarı hepimizin. İnşallah bu birlikteliğimiz de 2028’de de iktidar olarak taçlanacaktır. Benim en ufak bir düşüncem yok. Buranın kapıları sizlere her zaman açık. Çalıp kapıları gireceğiz. Nasıl bir sosyal belediyecilik olur, doğrularımızı söylemeyin, yanlışlarımızda da olması gerekenleri söylemek gerekiyor. Ben yanımdaki herkese bunu söylüyorum. Güzel olanları söylemeyin yanlışı söyleyin, eksiğini söyleyin ki daha iyisini yapalım. Güzeli herkes söylüyor burada doğru olan yanlışı ve eksiği söylemek. Bizim için bu çok önemli bir şey. Bize hep seçim zamanı söylüyorlardı, halkın içine in, halkın içinde ol diye, bende diyordum ki halk biziz zaten diyordum. Halk biziz ve bu halkçı kimliğimiz ile bu sorunların hepsini yaşayan da biziz. Çok şükür ki bunları çözebilme yetkisi de bizde. Bunları çözmek için çok çalışıyorum gerçekten. Daha da 5 yıl boyunca devam ettireceğim. Sabah 7 buçukta başlıyorum gece 12’ye 1’e kadar buradayım” diye konuştu. Başkan Zeyrek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti, dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Merkezi